Påmelding til Fagerli åpner 1.10.2020 klokken 21.

Påmelding åpner torsdag 1.10. kl 21.

Det er satt av 45 plasser, og det er åpent for ventelister.

2020-09-27
Oppmann

yngre grupper

FAMILIESAMLING PÅ FAGERLI 20. til 22. november 2020

Voksne, ungdom og barn i skigruppa inviteres til familiesamling på ski, som arrangeres på Fagerli Leirskole i Skurdalen. Leirskolen ligger mellom Dagali og Kikut, ca. 15 minutters kjøring fra Geilo. Fra Sandefjord er det ca 24 mil.  

 

Målet med samlingen er hyggelig sosialt samvær for familier i kombinasjon med trening for de aktive og alle andre som ønsker det, og vi ønsker at så mange som mulig bor på Fagerli (innenfor gjeldende COVID19-retningslinjer). De ulike treningsgruppene har sine treningsøkter enten i IL Geilos lysløypenett eller i andre velpreparerte løyper i skogen eller på fjellet. 

 

Vi har to treningsøkter lørdag og søndag, og det legges opp til at den ene økten på lørdag er en fellesøkt.

Det legges også opp til økter fredag for de som kommer tidlig på fredag. Dette kommer vi tilbake til når vi vet hvem og hvor mange som har meldt seg på.

Det er i år sengeplass til ca. 60 personer fordelt på 2-6 mannsrom. Alle rommene har dusj bortsett fra noen i sidebyggene men disse blir trolig ikke brukt i år på grunn av Covid 19. Det er for øvrig stort tørkerom og flott innvendig smørebod hvor foreldrene møter hverandre mange ganger i løpet av helgen. Det legges opp til ett eller flere korte smørekurs i løpet av oppholdet - også for de som er helt nye i faget. 

Det er akebakke på Fagerli, stor peisestue (med noe begrenset bruk i år) og flere fellesarealer med bordtennisbord. Vi anmoder om å ta med brettspill og andre ting som kan gjøres i fellesskap men det er ønskelig at Playstation og lignende blir igjen hjemme.

I år må alle bo på rom med egen familie og så blir det maks en familie per rom.

NB - det er i år ikke mulig å overnatte fra torsdag til fredag. 

 

Pris for samlingen

Fredag til søndag:

Født 2010 eller eldre kr. 1370

Født 2011 – 2015 kr. 730

Født 2016 og yngre er gratis 

  

Måltider inkludert:  

Fredag: Enkelt men godt og varmt måltid på kvelden.

Lørdag: Frokost. Vi smører niste til lunsj og fyller termos (varm saft, te eller kaffe). Husk å sette termosen ved kjøkkenet kvelden i forveien. 3-retters middag. Kaker og kaffe/te i peisestua etterpå. 

Søndag: Frokost og niste som på lørdag. 

  

Huskepakkeliste:  

• Dynetrekk,laken, putevar 

• Håndklær 

• Termos (husk å merke) 

• Mye varmt treningstøy, husk å merke tøyet.  

• Skotørker (hvis du har) 

(Pakkelisten forøvrig tar vi ikke ansvar for ☺)  

 

Bindende påmelding på ilrunar.no, skigruppa sin hjemmeside innen frist som blir annonsertKlikk deg inn på hjemmesida og så på kalender for å finne linken til påmelding. Husk å krysse av for riktig aldersgruppe. (Blir det fulltegnet gjelder førstemann til mølla prinsippet). Dersom du blir forhindret fra å være med på samlingen må dere bruke reiseforsikring ved ønske om refundering.   

Samlingen har snøgaranti. Det innebærer at det ikke blir tur dersom det ikke er snø og vi trenger da heller ikke betale. Det har dog aldri skjedd at det ikke er skiføre på denne samlingen.  

Dersom du kan bake en kake gi beskjed til undertegnede på e-mail joachim@pande.no   

Mvh

Styret i skigruppa v/Joachim Pande

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket