Påmelding til familiesamling på Fagerli og Geilolia er nå åpnet

Påmelding til familiesamling på Fagerli 2-4 desember og Geilolia 1-4 desember er nå åpnet. Gå inn på kalenderen for å komme til påmeldingen. Det er separate påmeldinger til Geilolia og Fagerli.

2016-11-06
06Ski003

FAMILIESAMLING PÅ FAGERLI/GEILOLIA (1.) 2-4. DESEMBER 2016

 Voksne, ungdom og barn i skigruppa inviteres til familiesamling på ski, som arrangeres på Fagerli Leirskole i Skurdalen og Geilolia. Leirskolen ligger mellom Dagali og Kikut, ca. 15 minutters kjøring til Geilo. Geilolia ligger bare noen minutter unna skianlegget. Fra Sandefjord er det 25 mil. 

 Målet med samlingen er hyggelig sosialt samvær for familier i kombinasjon med trening for de aktive og alle andre som ønsker det, og vi ønsker at så mange som mulig bor på Fagerli eller Geilolia.  De ulike treningsgruppene har sine treningsøkter enten i IL Geilos lysløypenett eller i andre velpreparerte løyper i skogen eller på fjellet. Trenerne passer på å samkjøre øktene slik at tidspunktene blir det samme for Fagerli og Geilolia. For de som bor på Fagerli legges opp til fellesstund i peisestua på kveldene, det er hyggelig om noe tilsvarende blir gjort på GeiloliaJ 

 Fagerli: Vi har to treningsøkter lørdag og søndag, det legges også opp til en økt fredag for de det passer for. Vi kommer nærmere tilbake til tidspunkter når det nærmer seg avreise.

Geilolia: For de som skal bo på Geilolia er det mulig å dra opp torsdag. Hver enkelt er ansvarlig for å be om fri fra skolen. Ved avreise søndag ettermiddag rydder vi rom og fellesareal, men vi skal ikke vaske. For de som bor på Geilolia blir det treningsøkter fredag, lørdag og søndag. 

 På Fagerli er det sengeplass til ca. 100 personer fordelt på 2-6 mannsrom. Alle rom bortsett fra 3 + hyblene ute + stabburet har egen dusj.

Vi har reservert 3-4 hytter i Geilolia hvor vi tenkte at Team Runar og Ungdomsgruppa 2002 med trenere/voksne kan bo. Dette er den beste løsningen siden dette er en veldig populær samling for aktive i skigruppa. Vi gjorde det samme i fjor og det var vellykket.

Påmelding gjøres på kalenderen på hjemmesiden til Skigruppa, men de som tilhører Team Runar og Ungdomsgruppa 2002 sender en mail til rune.lindstad@sfjbb.net.

Det er stor peisestue og flere fellesarealer med bordtennisbord. Stort tørkerom og flott innvendig smørebod hvor foreldrene møter hverandre flere ganger i døgnet. Vi prøver å få til et mini-smørekurs i løpet av oppholdet. Vi anmoder til å ha med brettspill og lignende, men ikke Playstation, DVD spillere og andre litt” usosiale leker”. 

Hvis du som aktiv har lyst å være med, men familien for øvrig ikke kan; ikke nøl med å melde deg på. Vi finner alltid noen du kan kjøre og bo sammen med. Det er fint hvis du da kommer med ønsker om hvem du vil bo sammen med.

 Pris for samlingen

Født 2002 eller tidligere (og voksne)  kr. 995,- (1.500,- Geilolia)

Født 2007 – 2011 kr. 475,-

Født 2012 og senere er gratis 

 

Måltider inkludert: 

Fredag: Enkelt måltid når vi ankommer.

Lørdag: Frokost. Vi smører niste til lunsj og fyller termos (varm saft, te eller kaffe). Husk å sette termosen ved kjøkkenet kvelden i forveien. 3-retters middag. Kaker og kaffe/te i peisestua etterpå.

Søndag: Frokost og niste som på lørdag.

 

Huskepakkeliste: 

• Dynetrekk, laken, putevar • Håndklær • Termos (husk å merke) • Mye varmt treningstøy, husk å merke tøyet.  • Skotørker (hvis du har) 

(Pakkelisten forøvrig tar vi ikke ansvar for ☺) 

 

Bindende påmelding på ilrunar.no, skigruppa sin hjemmeside innen 20. november for Fagerli og 16.november for Geilolia. Klikk dere inn på hjemmesida og så på kalender for å finne linken til påmelding. (Blir det fulltegnet gjelder førstemann til mølla prinsippet). Det er to påmeldinger; en til Fagerli og en til Geilolia. Dersom dere blir forhindret fra å være med på samlingen må dere bruke reiseforsikring ved ønske om refundering.   

Samlingen har snøgaranti. Dvs. ingen tur dersom det ikke er snø og vi trenger da heller ikke betale. Men, vi har aldri tidligere opplevd at det ikke er skiføre på denne samlingen. 

Dersom du kan bake en kake gi beskjed til undertegnede på e-mail helene.carlsen@sfjbb.net.  

Mvh

Styret i skigruppa v/Helene Carlsen

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket