Aktivitet i trygge rammer (covid-19)

Det er fra 1 august gitt ytterligere åpning i idretten, noe som gleder oss veldig.

Fremdeles er det slik at det som er 20 år eller eldre ikke kan drive med kontaktsport. Vi vet at NIF/særforbundene jobber med å finne løsning for aktive over 20 år, om de når frem vet vi ikke men vi følger godt med her. 

Det er fremdeles viktig at vi følger de regler som er satt av helsemyndighetene, i tilegg spesielle stilpasninger gitt av de ulike forbund.

IL Runar tar Covid-19 situasjonen på største alvor. Vi har mange å ta hensyn til; egne spillere, trenere/frivillige, vi har mange besøkende på området unge og eldre. For oss er det viktig at alle bidrar ved å følge de felles regler som gjelder for alle: 

 

* Syke personer holder seg hjemme, mistenker du symptomer - ta en test!r

* God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

* Hold minst 1 meters avstand og reduser kontakt mellom personer.  

2020-08-17
01ILRunar

Generelle regler som gjelder for IL Runar/Haukerød Idrettspark 

1 meters regelen på trening, møter, konkurranse gjelder!  Unntak: personer under 20 år kan drive med kontaktidrett, men oppfordres så mye som mulig å overholde 1 meters regelen der det er mulig også under konkurranse/trening)

2. Garderober holdes stengt

3. Vi har et maksantall pr arrangement. For å sikre smittesporing registrerer vi alle som deltar på arrangement (spilllere, trenere og publikum). Derfor skal du være publikum følg den informasjonsn som kommer fra gruppa/laget, og bidra selv aktivt til at du blir registrert, dersom vi ikke har fanget det opp. Opplysninger om navn og telefonnummer beholdes i 10 dager for så å bli makkulert. 

4. Publikum skal holde seg på angitte plasser

5. Alle lag/grupper som trener skal ha egen koronaansvarlig. Dette skal være på plass til alle økter/kamper

 

For Runarhallen spesielt:

A. Lagene som er satt opp på trening skal avslutte treningen i god tid før neste lag kommer til trening. Laget har ansvar for rengjøring av kontaktflater (eget skjema). Laget som er ferdig å trene skal forlate hallen før neste lag kommer inn  (til desifisert område). Renhold og registrering av deltakere på trening dokumenteres skriftlig hver økt.

B: Runarhallen er stengt for publikum, det betyr at det kun er spillere, trenere og apparat rundt lagene som har adgang.

C: Garderobene og styrkerommet er stengt

D: Elitelaget er underlagt et eget smitteregime i forhold til kontroll og rapportering daglig. Under deres arrangement har de anledning til å ha 200 publikum i tillegg til spillere/trenere/stab.  Det er under disse arrangementene forsterkede smittevernsregler som følges. 

 

 

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket